![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kalsin kalmasin diyemem asla nobre icin ama 1.5 milyon euro bile fazla bana gore ama atacagi imzanin en uc noktasi 1.5 olmali bunun ustundeki herhangi bir parayi etmez nobre bana gore yani nobreyi dunya yildizi ilan eden arkadaslarim bana kizabilirler belki ama nobre basit bir oyuncudur bakinin forvet oynayanidir iste eger baki forvet ozellikleri olan bir adam olsaydi onun icinde ayni seyleri konusurduk bakinin bolgesi hata kabul etmedigi icin baki kotu nobre iyi adam oldu
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | katılıyorum aslında bana göre tüm futbolculara olması gereken bu, paralarının belli bir kısmı peşin belli bir kısmı maç başına verilebilir, o zaman nasıl top oynuyorlar görün ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet yaa basit gibi görünen çok iyi bir politika aslında bu ama çok kullanmıyorlar çünkü oyuncu sıcak bakmıyor haklı olarak ama böyle yapsalar süper olurdu mecburen oynamak zorunda olcaklar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |