![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Vallaha hic kusura bakma arda ben BESIKTAS liyim ve baska hicbir takimi desteklemem , niye sizi destekleyecekmissim yaaa benim bildigim insan bir takim tutar banane siz yenmissiniz yenilmissiniz ben yalnizca kendi takimima bakarim insallah daha beter olursunuz sizi destekleyen cinconlu olsun ...ama harbiden dün aksam cok sevindim yenildiginize | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ardanin ne futboluna nede karakterine lafim yok adam gibi adam futbolcu gibide futbolcu sitem etmeside normal biraz ama yapacak birsey yok sizde ayni seyleri yapardiniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | çok destekledim ev gsli kaynıyodu ama hamburg golü atınca bağırdım sevindim bi haz aldım ah tebrikler guerrero ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kusura bakmayın ama sizinkiler ne zaman ynımızda oldu önce kendinizden eleştirmeye başlasan iyi olur tüm Türkiye destekledi inandı siz 3 dk maçı verdiniz sonrada hiç almak için mücadele etmediniz rezil bir oyundu dua edin adamlar temkinli oynadı eğer risk alıp daha çok saldırsaydı fark yerdiniz geç bu boş konuşmaları destek olmayınca yenilmişler pehhhh | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |