Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Kusura bakma abi ama ben Türk Milli Takımını desteklerim..Adilce yönetilen bir Milli takıma karşı ancak kanım deli akar..Biz Türk'üz yaw..Biz şerefli, onurlu bir milletiz..Bizim tarihimiz belli, adımız sanımız belli..Böyle bir terbiyesizliğin içine düşmüş, böyle basiretsiz insanların idare ettiği bir takıma ben Milli Takım gözüyle bakamıyorum..Yaklaşık 2 yıldır böyle ve son zamanlarda da iyice arttı..Hak yenen, kin güdülen, dediğim dedik insanların koordinesinde olan bir ortam oldu gitti..Kimsenin hakkı yok walla buna..Ben içime sindiremiyorum bunu..Bu yüzden de iyice soğuyorum.. |
Bak kardeşim bende kızıyorum fatih terime ama yiğidi öldür ama hakkını ver demişler euro2008 de yarı final oynadı milli takım bunu görmezden gelmeye hakkın yok ayrıca her olursa olsun Ülkemizi temsil eden takıma sırtımızı dönemeyiz . Açıkçası kardeşim tavrın yanlış ayrıca maratonda dediler ki yalan değilse toraman ı ayak topuğunda ki sakatlığından dolayı almamış fatih terim yani burada haklı olabilir çünkü hakkaten toramanın topuğunda sakatlığı var . Büyük bjk taraftarına ne olursa olsun Türk milli takımına sırtını dönmek yakışmaz . sevgilerimle .