![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 yıl belediyede kiralık oynasın bence. Kendisi içinde iyi olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ibb ye kiralık gitsin istanbuldan ayrılmak istemiyomuş onun içinde iyi olur bizim içinde | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maalesef yabancı kontenjanında ki soruna takılmasına bende üzülüyorum ama yapacak birşeyde yok... Yaptıklarını asla unutmayacağız ama Zapo ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Zapo sezona çok iyi başlamıştı. Gökhan Zan Zapo'nun dengesini bozdu. Gökhan'ın Fener maçındaki hatası nedeniyle yenilen gol Zapo'nun sonu oldu. Yazık oldu. Gökhan yüzünden Zapo gitti. Tabii bir de kontenjan sorunu var. Kiralık verilebilirse iyi olur. Tesekkurler Zapo.Çok kısa sürede "iyi" isimler arasında yerini aldın.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | kiralansın..1 yıl sonra geri gelsin..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya sacmalamayin adam 28 yasinda, ya satacaksin yada takimda tutacaksin.. Yine Besiktas buyuk zarar yapacak. Aslinda Zapo bence kalmaliydi cunku ilk sene adapte sorunu vardi ve simdi daha iyi oynardi diye dusunuyorum. Cifte sampiyonluk yasamiz bir takim bukadar degismemeli. Ferrarinin basarili olacag ne malum? Besiktas kumar oynamistir, ustelik zarar ederek..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |