![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beyler bendede ucak korkusu var ama biniyorum yine ucaga.. Bu ucak korkusunun ustune birde ucak 3 sefer denemesine ragmen Sivasa inemediyse insani ister istemez etkiler ( Gecenki Amsterdamki ucak kazasida hepimizi aklinda daha).. Siz hic ucagi bindiniz mi? Bindiyseniz havada hic panik yasadiniz mi? Yasamadiysaniz bilemezsiniz.. Can tatli bilgisayarin arkasindan atip tutmak kolay!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaşı yine karıstırmaya calısıyor basın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yusufun oynamasi daha iyi oldu adam süper bi gol asisti yapti. delgado inönü disinda hata bazen inönüde bile piyasada görünmüyor
__________________ ![]() Konu ferdi1903 tarafından (22-03-2009 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolpa haber. böyle saçma şey mi olur ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya kim olursa olsun bir iki maç kötü oynasın hemen eleştiri bombardımanına tutuluyor delgadonun şimdiye kadar takıma kattıkları ortada eleştirilerin dozunu arttırmayalım lütfen arkadaşlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya hemen bir macta sildiniz adami soruyorum size yusuf cokmu iyi oynadi bence yusuf dün sahada yoktu hem yusuf 90 dakika futbolcusu degil birtek orta yapti golde baska ne yapti yusuf cok top ezdi cok pas hatasi yapti...bence 4te 4 yapan takimin tüm mevkilerinde oynama yapmasaydi sayin denizli biz sivasi rahat gecerdik...sivok ön liberoda cok kötüydü bence toramanla beraber libero mevkiinde iyi anlasiyorlardi gitti önliberoda cissenin yerinde oynatti bu seferde ernst cisseye alismisken neden bu macta sivokla oynadi ernst bile iyi futbolunu yansitamadi sahaya her mac delgadoyla baslayan denizli yusufla basladi ister istemez orta sahadaki futbolcularda yadirgadi cok kolay kazanacagimiz maci denizli bey hediye etti..ben besiktasin sampiyonlugun en büyükm adayi olduguna inaniyorum ama denizlidende korkuyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |