![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakareti herkes yapar, basit bişey...önemli olan birşeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsan, bunları hakaret etmeden eleştirebilmek, o kişiyi sevmesen bile makamına olan saygıyı yitirmemek.. konu için teşekkürler | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bende bu yazıya aynen katılıyorum... Tüpçü kelimesinin kötü bir kelime olmadığını bizde biliyoruz ama bunu aşağılamak için kullanan ezikbahçe'li denyolar var.Biz burada kendi başkanımızı aşağılarsak ezikler neler yapar bunu bi düşünün.Hataları olur eleştirirsin ama hakaret biraz ağır kaçar.Bu yüzden bende bu yazının altına imzamı atıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Ya arkadaslar bu baskanimiza tüpcü denilip dalga gecilmesini ilk ben yazdim,simdi mesajlari okuyunca ortamin bu laf yüzünden gerildigini hissettim.ya arkadaslar ben dikkat ettiyseniz diger takim taraftarlarinin bu kelimeyi baskanimizla kafa bulmak icin söyleyip yazdiklarini ve bununda hosuma hic gitmedigini ifade etmeye calistim.halbuki kendi forumlarimizda birkacdefa disinda daha baskanimiza tüpcü diye hitap edildigini görmedim.bunu devamlio yazip söyleyenler eziklerle saibeciler,hatta seftali ve gecekondusporlulardir.iste buyüzdende gelin baskanimiza neolursa olsun sahipcikalim.bakin ahmet cakara bakin atif kececiye.acaba biz 20milyon bjk li sayin demirörenin arkasinda dursaydik,inönüde yildirim demirören yeter diye bagirmasaydik eziklerin aziz efendiye sahip ciktiklari gibi sahip ciksaydik acaba basin ve medya böyle azitabilirmiydi?ahmet cakar serefsisi canli yayinda baskanimiza hakaret edip dalga gecebilirmiydi?basin toplantisinda atif kececi denen besiktas yazari baskanimizla kücük bircocukla konusur gibi konusabilirmiydi?hatirlayin aziz y telegole baglandiginda ahmet cakar dahil hicbir yorumcu ses cikarabildimi?iste budur beyler.1,65lik azizden neden tirsiyolar sizce?elbetteki ejderha degil adam,ama arkasinda kendisine enufak bir elestiriye bile tahammül etmeyen 20küsür milyon ezik var.arkasinda duruyolar.iste gercek güc böyle kazanilir.tamam baskanimizda sütten cikmis akkasik degil.onunda kendine ceki düzen vermesi lazim,herinsanla muhatap olmamasi lazim,kendisine laf edenlere karsizda bjk baskani var diyerek degil baska sekilde cevap vermelidir.uzunlafin kisasi ben sayin demiröreni nekadar sevmesemde sirf sanli besiktasimizda o kutsal sayilan koltuga oturdugu icin saygi duyar hatta gerektigi yerde severimde,düsmanlarimizin yaninda baskanimiza tozda kondurmam.daha iki kelime türkceyi birlestirip konusamayan allahin KIRROlarina gösterilen saygi ve sevgiye bakin birde bizim baskanimiza gösterilen saygiya bakin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okuyana kadar canımçıktı ama anlatmak istediğim içimde olan tam da buydu ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Rica ederim kardesim.inanin sayin demirörenin 2004ten beri yaptiklari ve yapmadiklarini söyle bir düsününce sinirden elbisemi üzerimde yirtasim geliyor,elime gecse birkasik suda bogarim diyorum,ama iste sirf sanli besiktasimizin baskani diye vede enaz bizim kadar besiktasi ölümüne sevdigini bildigimiz icin ona saygi gösterip hürmet etmekten baska yolumuz yok.bana destek verdiginiz icin hepinize tesekkür ederim.saygilarimla Enver nami diger bruschaga Hannover-Almanya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | elestiri olmali tabi ama hakaret asla kabul edilemez
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla edersem ben ederim o bizim başkanımız başkasına ne oluyor ayrıca bizi fenev seyircisi ile kıyaslamayın azize onların önüne bir kemik atar hepsi susar biz özgür bir taraftar grbuyuz satılık değiliz
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sayın Başkanımız Yıldırım Demirörenin ismine Saygı Göstermeyenler olabilir Ama unutulmamalıdırki Makamına oldukça saygı gösterilmesi Gerekir. Başkanımız Değişti Bence denizli hocamız sayesinde Kendini buldu . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben en başından beri zaten başkanımıza hakaret edilmesine karşıyım...sonuçta o bizim başkanımız...ne yaparsa yapsın adama sadece olumsuz yönden bakılıyor...beşiktaşımıza getirdiklerinden çok götürdükleri konuşuluyor...ha demiröreni çok sevdiğimden değil ama o bizim başkanımız ve biz onu korumak yerine yeriyoruz..ee eziklerde zaten fırsat arıyor... bundan sonra daha dikkatli olalım..
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |