![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
diger rakipleri sunu bunu ligi herseyi unut ve kendine birsey sor ramazan kardes bu takim hakkaten cokmu iyi top oynuyor elindeki bu kadroya ragmen diye kendine sor evet iyi oynuyor ve bu takim bizi avrupada rahatlikla bu sistem ve taktikle basariya goturur diyorsan benim sana diyecegim birsey yok ama ben kendime soruyorum ve malesef ben bunu gormuyorum icim rahat degil o yuzden daha iyi bir yabanci hoca istiyorum ha hedef sirf turkiye ligiyse dedigim gibi kalsin denizli hoca problem yok ancak herzaman boyle angut rakipler olacakmi orasini bilemiycem artik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu takımı hele hele şampiyon olursa çok bozmayacağımız düşünülürse zaten avrupa hayal benim için..öncelikli hedef Türkiye olmalı.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |