![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zor hemde çok zor..Saviola dar alanda çok etkili bir forvet..Bu tip oyuncuları italyanlar da ister ve alırlar....yada,kendi liginde bir klasman aşağıda ;Atl.Madrid,Valencia,Villareal gibi takımlarda rahat yer bulur..Bizim almamız için 8-10 milyn eure bonservis ve yıllık en az 3-3,5 mln euro vermemiz lazım..Haa..alınmalı mı derseniz ,mutlaka alınmalı derim..kıytırık adamları dolduracağına 1 tane alalım ,adam gibi adam olsun iş yapsın..İş yaparmı derseniz..inanılmaz iş yapar derim..daha havaalanında iken forma satışı ile parasının yarısı çıkar..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Her zaman oldugu gibi yine kaliteli bi yorum olmus ! Diger taraftan ben bu tip haberlerin cikis zamanina aklim takiliyor. Iyi giden istikrarli bir Besiktas'in onunu kesme cabalari olmasin ? Yine kolpa haber yine hezeyan olmasin ? Gerz ek febe taraftarlarini sevindirecem diye sahtekar basin Etoo'lari, Alonso'lari getirtiyodu simdi de bizi bize dusurmek icin sallama haber olmasin ???
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |