![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emre özkan (y)
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Son haftalarda performansı iyi.ancak istikrarsız.Jubile yapmalı bence Serdar özkan-uğur-s.kurtuluş un neden forma giyemediğini anladımda erkan zengin neden oturuyor sürekli.onu anlamadım.neden alındı o oyuncu? | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ugur ile Erkan forma sansi bulamiyorlar cunku mevkilerinde oynayanlarin performanslari iyi...Ilerleyen haftalarda onlar da forma sansi bulacaklar ve cok iyi isler yapacaklar. Doktor soylemedi demeyin ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbrahim tatlı yerinde bırak artık futbolu Seneye Emre Özkan geliyor. Ama avrupa yı düşünüyorsak iyi bir sol bek almalıyız Emre de onun yedegi olur. İboda jübile yapmassa artık kenarda yedek bekler. Ama Sol BEk ŞART
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #17 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Artık veteranlığı da geçti İbo'nun işi..Gerçi son maçlarda yaptığı ortalarda biraz daha isabet yüzdesini arttırdı sanki ..Önceden 10-15 maçta 1 isabetli orta yapıyordu son 2- maçtır ben en az 1 isabetli orta görüyorum İbo'dan.. İşin şakası bu tabii ama aslolan İbrahim Uzulmez'in miadı dolmuştur..Artık futbolculuk kariyerine nokta koyma zamanı gelmiştir..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #18 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | emre özkan önümüzdeki sezonda eskişehirporda kiralık olacak 1,5 senelik yapıldı butahan gibi 6 aylık değil ama tabi kulüp geri çağırabilr herhalde | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |