![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte bu bee mutu ya verılceııne o para bu adama verılmelı bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sanki olaacak bu transfer gibi bonservisle olmasada kiralanma ihtimali var bence ve ofansif bir orta sahaya ihtiyaci olan takimimiza ilac olabilir uyum sorunu yasamazsa tabi normalde cokta istedigim bir oyuncu degil benim sahsen takim oyuncusu olmadigini dusunuyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | quaresma stil olarak herkesin beğendiği bir isim ama verilecek bonservis ücreti ve takıma uyum sağlayıp sağlayamaması birlikte senztezlendiğinde yararlı bir transfer olarak çarpmıyor gözüme, her zaman risklidir böyle laubali oyunculaın varlığı, adamı vezir de eder rezil de, bu tip oyuncuların takım oyununa uyum sağlayamamasını göz önünde bulundurarak ben riske girmezdim, haa illa ki riske girecekseniz o miktarları vermenize gerek yok, bana göre stil olark farksız yattara'yla girin derim o riske, hem çok daha düşük edere... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
katılıyorum söylediklerine, quaresma'yı izlemek zevktir bir futbolsever olarak, zaten ben burada bu oyuncuyu beğenmiyorum dersem dalgaya alırlar beni, ama yapılan transferlerle birlikte kurulmak istenen düzene baktığımızda böyle fantezilere hiç gerek yok kanısındayım, dennizli öyle anlaşılıyor ki hepimizin benimseyeceği bir takım birlikteliği şablonunu yansıtma niyetinde, bu bağlamda hücum anlamında yeterli adamlarımız var zaten, bana göre illa ki alınacaksa orta sahaya bir isim alınabilir, madem bu kadar yüksek miktarlar gözden çıkarılabiliyor şov yerine orta saha direncini artırabileceğimiz bir isim düşünülebilir, zaten quaresma'nın gelmesi öyle kolay değil ama oldu da geldi alacağı ücreti az çok tahmin ediyorsunuzdur, takımda bu konuda da belli bir dengenin sağlanması gerektiği kanısındayım, ayrıca bir diğer konu da tamam 8 yabancıya izin veriliyor ama oynadığımız maçların çoğunu türkiye'de oynayacağız, kimin kenarda oturacağı konusu da önemli, her maç birilerini değiştirmek kağıt üzerinde kolay gibi görünebilir ama futboldaki başarıda psikolojik faktörlerin de çok büyük etkisi var, oyuncular iyi olduklarında sürekli, oynamak isterler, kontenjandan dolayı çok iyi oynadığı bir maçtan sonra kenarda beklemek dengelere zarar da verebilir...yani tüm bu kıstasları düşündüğümüzde bana quaresma transferi pek makul gelmiyor, şöyle yorumlar var: "quaresma gelsin, gruptan çıkmak, çeyrek final, yarı final garanti", yok öyle bir şey, bu tek oyuncunun kaldırabileceği bir iş değil, sadece kısa süreli bir sansasyon yapılır bu transferle, takım oyunu olmadan öyle şampiyonlar liginde yüksek kademeler kolay değil, ama dediğin gibi marketing anlamında ondan iyisini bulabilmemiz zor, hakikaten sezon öncesi sansasyon yaratır ve forma da satar, sonra piyasa değeri de düşmeden zararsız satabiliriz ama gerek var mı ona tam emin değilim... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya 11 milyona her türlü verirlerr chelsede interde dikiş tutturamadı bu adam 1.5 sene evvel portoyu tek başına sırtlıyodu valaa bizi çoşturur türkiyede milleteni kafasını duman eder çalım atmaktan..zapo gidiyoo delgadoyuda fesh edin tamamdırr.yada boboyu evrin 6 milyona gitsin ya qaresma lazım bizeee Konu paco tarafından (07-07-2009 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Eğer Quaresma Beşiktaş'a gelirse Türkiye'de yüzyılın transferi olur.Zaten gelirse zarardan falan bahsetmesin kimse geldiği gün formalar kapışılır kombineler tükenir .Ayrıca 2 yıl önce Porto'yu hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde sırtladı.Türkiye'ye gelirse eğer rakipler savunma yapmaktan atağa çıkmayı unuturlar... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |