![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sola quremayı ortaya tello yu sağada nihatı koyduk mu uçarız. başka bi yönetim olsa ihtimal verirdim ama bu yöentimin böyle bir işin peşinde olduğunu bile sanmam
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayalimdeki futbolcu. Evetü belki kariyerinin zirvesinde ama inönüde o atmosferde olduğunu bi düşünsün. İnterde o kadar yıldızın arasında el feneri gibi kalır bence. Ama Türkiyeye gelirse en büyük yıldız o olur burada. Ona bunun söylenmesi lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekleyip göreceğiz.Umutlanmanın çok bir anlamı yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş. gelir demekten baska çaremz yok | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | el üstnde tutulur bea | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Hayal bir transfer.. Ama bir an gerçek olduğunu düşünsek kombineler bir haftada 20 bine vurur.. Yüzbinlerce forma satarız.. Avrupa'da olay olur.. Bence C.Ronaldo yeteneklerinde ama işlenmemiş bir adam almış oluruz.. Abartmıyorum eğer ronaldo yerine queresma manchester'a gitseydi alex fergusonun elinde şimdi dünyanın bir numarası olurdu.. Belki de aradığı ortamı bizde bulur.. Beşiktaş'a sınıf atlatır.. Şampiyonlar liginde başarı gelir.. vs vs ... Rüya bitti.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |