|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
08-07-2009, 23:17 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 51 |
Törene merhum Hasan Doğan'ın aile mensupları, UEFA Asbaşkanı ve TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Başkanvekilleri Lütfi Arıboğan ve Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Genel Sekreteri Ahmet Güvener, Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Başkanımız Yıldırım Demirören, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, Kulüpler Birliği Vakfı başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile çok sayıda kulüp temsilcisi, spor adamı, TFF kurul üyeleri ve mensuplarının hazır bulunduğu tören, saygı duruşu ile başladı. Daha sonra merhum Doğan'ın yaşamından kesitlerin sunulduğu bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener törende yaptığı konuşmada merhum Hasan Doğan'ın Türk futbolu için vazgeçilmez değerlerden biri olduğunu vurgulayarak, “Han Doğan sonsuza kadar yaşayacak eserler ve her zaman sevgi ve saygıyla anılacak bir isim geriye bıraktı” diye konuştu.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
|
08-07-2009, 23:53 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Valla ben rahmetli başkanımızdan çok umutluydum.Belki de futbolumuzu en üst noktaya getirecek isimdi.Sırf ölüsüne saygı olsun diye söylemiyorum.Büyük bir insandı.Mahmut Özgener'de onun sağ koluydu.Bir bakıma devamı oalcaktır. Allah rahmet eylesin...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |