![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben Zapo'yu hep beğendim..Hataları oldu, saçmaladığı zamanları da oldu fakat iyi bir insan, iyi bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmedi bunlar..İlk başlarda çok güveniyordum..Bi maçta asist yapmıştı Nobre'ye..Bence çok iyi bir oyuncu..Savunma olarak da hücuma bakış açısı olarak da..Şahsen Ferrari gelmese de olurdu..Zapo, Sivok, İbrahim ve bir tane de yerli transfer..İdare ederdi bizi..Ama Ferrari geldi şmdi..Kuşkusuz çok önemli bir transfer, iyi bir oyuncu..Zapo'nun şansı yice azaldı..Ama gitmeyebilir de..
__________________ B Konu İbodaca tarafından (11-07-2009 Saat 10:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | insallah iyidir izleyip görecegiz...gazetelere fazla inanmayalim Allah sakatliklardan korusun futbolcularimizi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Örnek futbolcu Zapotocny.Adamın yarını belli değil ama hep aynı ciddiyet... Ayrıca belkide gönderilmesine neden olan bir futbolcuyla samimi olması onun ne kadar yüce bir topçu olduğunu gösterir. Umarım Zapotocny kalır.O bunu hakediyor.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |