![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu beşiktaş hakkında yapılan haberlere bak ya her haberde bir olumsuzluk nerdeyse yaratılıcak birşeyler bulunuyor yok transfer ücretleri yok futbolcu eşi yok vefasızlık yok takımdaki dengeler demekki bizden bu kadar korkuyor bunlar bu iyi yolda olduğumuzun kanıtıdır işte
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya daha dün Mustafa Hoca açıkladı."İzin alındı,hatta kendisi teklif etti.."diye.Bu ne demek oluyor şimdi? Resmen "kuyu kazma" denir buna.Yada komplo.Yazık!
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
GÖKHAN ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet Mustafa hoca böyle dedi spor haberlerinde gösterdiler ayıp ulen şerefi bozuk medya
__________________ Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü. Mevlana | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar,milliyet gazetesinin spor müdürü Cem Şengül..hangi takımın kongre üyesi dersiniz...önce onu bir araştırın bakalım..sonra da haberin doğruluğunu konuşuruz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | haber her türlü yalan yaa birincisi delgado ne olursa olsun ne zaman olursa olsun böyle demeçler vermez ikincisi denizli yalan mı atıyor ayıptır günahtır yaa uğraşmayın daha fazla korkmayın ulann korkmayınnn...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ben de bu haberin dooğruluğuna inanmıyorum. En azından çarpıtıldığını düşünüyorum.. Yalnız Delgado'nun birşeyler dediği kesin.. Zaten bunu giderken de söylüyordu.. Burda Delgado konusundaki sıkıtım şu... Delgado geçen sezonun son 5-6 haftasında sakatlandı ve oynamadı.. Ozaman ameliyat olması gündeme geldi ama takımın ihtiyacı olacağı(!!) düşünülerek ameliyataaa alınmadı idare edildi.. Delgadonun ozaman ameliyat olmak istediği doğru.. Peki lig bitti ne oldu.. Delgado tatiline gitti.. gezdi, tozdu, eğlenmesine baktı.. sakatlığından ve ameliyattan hiç söz etmedi.. beşiktaş gelecek sezonun planlarını o varmış gibi yaptı, sezon çalışmaları başladığının ilk günü delgado ortaya çıkıp ben sakatım ameliyat olmam lazım dedi.. Şimdi bu mu kaptanlık ve takımını, kulübünü düşünmek.. Burası köy takımı mı.. Bu takım şampiyonlar liginde oynayacak ve takımda en çok para verdiği 10 numarasını oynatmak isteyecektir.. Bu kada düşüncesizlik olur mu.. lig biter bitmez ameliyat olsaydı şimdiye ciddi mesafe katedilmişti ve belki de ağustos sonunda tekrar idmanlara başlayabilirdi.. Beşiktaş'dan ne bekliyor acaba şampiyonlar ligi gibi kurtlar sofrasına tüm yabancı haklarını kullanmış bir şekilde gitmesin mi.. Kimse kusura bakmasın şuan Delgodo'yu düşünecek durumda değiliz.. Onun kapı gibi kontratı var.. Parasını her halukarda çatır çatır alır.. Olan Beşiktaşa, bize oluır.. Onun için elimizden ne gelebiliyorsa yapıp tüm haklarımızı kullanmalıyız.. Bu adam 3 senedir bizde oynuyor.. Çok az oynayabildiği son yarım sezon Beşiktaş son 6 sezonun en iyi performansını gösterip şampiyon oldu.. Senede rakibimizin yabancı stoperi(ismi herkesce malum) kadar gol atabilen, çıt kırıldım bir 10 numaraya ihtiyacımız yok.. Haketmediği parayı almak gibi bir niyetim yok demişti ozaman haketmediğin yeri de fazla işgal etme.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gereksiz ve koLpa bir röportaj.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tek temennim haberin doğru olmaması...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ![]() yukarıdaki haberin yanına iliştirilmiş bir fotoğraf, nerede oldu bu ameliyat: ispanya'da, şeytan ayrıntıda gizlidir, yukarıdaki sistemin sol üst köşesindeki nesnelere dikkat edelim şimdi, nedir bunlar: nazar boncuğu dediğinizi duyar gibiyim, peki şimdi haberi yapan değerli mahlukata soralım: ne işi var elin ispanya'sındaki özel bir kliniğin odasındaki sistemde nazar boncuğunun?.. bu resimde sadece delgado'nun yüzü ona ait, biraz araştırma yaptım daha önceki delgado fotoğraflarından ama bulamadım, aşırı derecede tanıdık geliyor bu siması, muhtemelen başka bir fotoğraftan kesilmiş, kötü bir photoshop olmuş, hangi cesaretle bu işlere kalkışabiliyorlar anlayabilmiş değilim... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |