![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak kardeşim bana Beşiktaş düşmanı demek haddine değil . Beşiktaşlı olmam olaylara taraflı bakmamı gerektirmez , Bu kin kustuğun polislerde senin benim gibi insan onlarda hata yapabilirler . Yine diyorum taraftarımız içinde de yanlış yapanlar olmuş polis içindende yanlış yapanlar olmuş malesef üzülerek söylüyorum ki bir kaç kişinin yüzünden kurunun yanında yaş ta yanmış . Kardeşim alkol alıp olay çıkaran suçsuz kardeşlerimizin yaralanmasına sebep olanları savunman çok yanlış . AYRICA LÜTFEN POLİSLERE OLAN HINCINIZI BENDEN ÇIKARTMAYIN . Ben sadece gördüğüm o kötü görüntüleri yorumladım tek değim kusur tek taraflı değil her iki taraftada yanlış yapanlar olmuş . Ayrıca polisi savunduğum felan yok yazılarımı iyi okursan sende anlarsın . Konu _Blackseagless_ tarafından (05-04-2009 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abı senın yazının ana fıkrı polıslerrıı savunmakkk sen farkında degılsınnnn ... nedense butun polıs olayları bızde meydana gelıyorrr bjk taraftarıyız dyeee bjklıyız dıye hep bıze karsıyorlarrr senle hıncımızı cıkarmıyoruz sadece bjk taraftarına yapılan zulmuu kabullenmıyorsun ..aalkolle gelınce ben ben onları savunurum kusura bkma bjk taraftarı alkoll alıyor ama asla sarhos olarak stda gelmıyorlarrr hepsının kafası yerındeeee yoksa o kadar beste meydana gelmezzz saygılarrr abııııı
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
iyi geceler , sevgiler kardeşim . | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
kardesın olarak abıı sana saygımız buyuk ve sonsuzdurrr ... alkol konusuna gelınceee ben alkol almıyorum ve kullanmıyorum ama alan arkadaslarada bısey dememm cunku onlar benım arkadaslarımdırrr yolda bana bısey olsa ılk onlar benım yanıma gelecek alkolu olsada olmasa da besıktaslılık budurrr ...... bızımkıle ne yaptılarını bılırrrr abııı sen tatlı canını sıkma ama bır gun gelecek su polıslerının yaptıkları yanına kalmyacakk yemın ederım kı turk polısını yanınmda ölürseler kılımı bıle kıpırtmammmmm bunu yapan dusmanım olsa bılee
![]() |
![]() | #5 | |||
Kardeşim bu sözlerin beni çok üzdü çok ayıp yakıştıramadım bir Beşiktaşlıya bu sözleri . O polisler de bu vatanın evlatları gece sen evinde mışıl mışıl uyurken onların bir çoğu nöbette neden milletin canını malını namusunu korumak kollamak için , bir kaç kişinin yaptığı yanlışı bütün polislere mal etmen çok yanlış . Bu nasıl öfke bu nasıl düşmanlık . Senin düşman olduğun bu polisler yeri geldiği zaman şerefli ordumun askerleri gibi teröristlerle çatışıyor can veriyor şehit oluyor .Bir kaç kendini bilmezin yaptığı yanlışlar yüzünden koca bir polis camiası bu hakaretleri bu düşmanlığı hak etmiyor . | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
bızde bu vatanın evlatlarıyızzz bızde bu vatanın cocuklaryız bıze neden boyle davranıyorlarrrr .... neden gazı mah karsı boyle davranamıyorlar
![]() |
![]() | #7 | |||
Olayı uzatmak polisle kan davası gütmek ne sana ne de Beşiktaşımıza bişey kazandırmaz . | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |