![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kardeşim bu sözlerin beni çok üzdü çok ayıp yakıştıramadım bir Beşiktaşlıya bu sözleri . O polisler de bu vatanın evlatları gece sen evinde mışıl mışıl uyurken onların bir çoğu nöbette neden milletin canını malını namusunu korumak kollamak için , bir kaç kişinin yaptığı yanlışı bütün polislere mal etmen çok yanlış . Bu nasıl öfke bu nasıl düşmanlık . Senin düşman olduğun bu polisler yeri geldiği zaman şerefli ordumun askerleri gibi teröristlerle çatışıyor can veriyor şehit oluyor .Bir kaç kendini bilmezin yaptığı yanlışlar yüzünden koca bir polis camiası bu hakaretleri bu düşmanlığı hak etmiyor . | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bızde bu vatanın evlatlarıyızzz bızde bu vatanın cocuklaryız bıze neden boyle davranıyorlarrrr .... neden gazı mah karsı boyle davranamıyorlar
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Olayı uzatmak polisle kan davası gütmek ne sana ne de Beşiktaşımıza bişey kazandırmaz . | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abııı turk polısın ne kadar art nıyetlı oldugunu bnde daha bılırsınz ben olayı sıyasete surmuyorumm orda hersey yok edıyorlar polsıler sonra gelıyor bızde ıse tam tersıı bız kendı takımızı karsılamaaya gdıyoruzz gordugumuz davranısa bakk dev. arkasına gecıpde hava atmanın anlamı yokk o kdar kendıne guvenı varsa o harektı sıvıl hayatında yapsınnnlarrr ......
__________________ T3QİN | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |