![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sorun varya yöneticiliğim alınabilir. Ben burda yönetici vasfımla falan yorum yapmıyorum bir Beşiktaşlı olarak yorum yapıyorum. Yarın bir gün birimizden birimiz polis kurşunu veya jopuyla öldüğü zaman yine rahat rahat yazarsınız bu sayfalarda abartılmış gösteriler diye.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kardeşim sen beğenmiyorsun diye doğru bildiğimizden vaz geçecek değiliz , bizlerde olayların video görüntülerini izlerken kahrolduk çok üzüldük o kargaşa ve olayları yakıştıramadık ne taraftarımıza ne de Türk polisine . Şiddet nereden ve kimden gelirse gelsin tepki göstermeye devam edeceğiz . Evet meşale şov abartılmış ve tadında bırakılmamış sonucunda polisin fazla sert müdahalesi ile tatsız olaylar olmuş . Burada ne polislerin yaptığı tasvip edilir ne de elinde alkol şişe ve kutuları ile polise saldıranların yaptıkları tasvip edilir arada olan maç izlemeye gelen masum çocuk , yaşlılara ve gençlere olmuştur . İnşallah bu son olur bir daha böyle istenmeyen olaylar yaşanmaz .Bizim polisi felan savunduğumuz yok sadece yanlışın tek taraflı olmadığını söylüyoruz . polis çok hatalı orası muhakkak lakin asla taraftar kardeşlerimizde komple suçsuz değil . taraftarın yolun ortasında ne işi vardı , alkol alan arkadaşlara neden dikkat edilmedi . Yani organizasyonda da hatalar vardı . Taraftar yola taşmak yerinde kaldırımda kalsa kaldırımda meşaleleri yaksa hiç bişey olmazdı . söylesene emre kardeşim takım maça geç kalsa veya çıkamasa hükmen malup olsa ne olacaktı , hakem taraftarın eğlencesinin bitmesini bekler mi . emre kardeşim bir forum yöneticisi olarak üyelere küçük beyinli demeniz hakaret etmeniz çok ayıptır yakışmamıştır bizlere özür borçlusunuz . Konu _Blackseagless_ tarafından (06-04-2009 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |