![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben katılıyorum bu yazıya.Teşekkürler | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhanın yaptığı çok yanlış bir davranıştı bence. Çok üstüne gidildi mi gidilmedi mi bu beni ilgilendirmez. Senin yarın fb ile maçın var ve senin arkadaşların belkide büyük stres içerisinde maça hazırlıyorlar kendilerini. Sen dışarıdasın başka şeyler peşindesin. Eğlenmeye hakkı yok mu ? tabiki var ama doğru zamanda doğru yerde. Kusura bakmayın ama Batuhan bu şekilde Büyük bir klüpte barınamaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ya geçin bu ayakları sanki batuhan dünyanın 1 numara golcüsüymüş gibi konuşmayın . hiç bir şey olmaz batuhandan . 3. lig kulüpleri bile çok batuhan a . daha 18 yaşında yaptığı ahlaksızlıklara bak 1 gün sonra çok önemli maçın var sen barlarda geziyorsun başka zaman git kaçıyomu bar. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu,Altın Top Ödülünü alsa ne yazar adam olmadığı sürece.Bizi iyi temsil edemediği müddetçe. Beşiktaşlı'yı da diğerlerinden ayıran,topçuluğunun yanında ahlakıdır,adamlığıdır...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yapılan yorumlara baktığımda herkesin haklılık payı var ancak birşeyi kaybetmek kazanmaktan zordur arkadaşlar... batuhanın yapmış olduğu şey gerçekten büyük kabahat ancak bu şekilde kestirip atmakta çözüm değildir.. Vaktinde camiamızda da yanlış davranışlar sergilesede daha 17 yaşında ki bir çocuğun psikolojisine sahip birisinden bahsediyoruz ona gerekli desteği sağlamayı belkide geleceğimizin en önemli değerlerinden olmaya aday birisini kaybetmek bu kadar kolay olmamalı.. Diyeceksiniz ki batuhandan ne köy olur ne kasaba ne yapmış ki şimdiye kadar bundan sonra yapsın diyebilirsiniz ama yeteri kadar şans bulmadığına inananlardanım... Not : Verdiği demeçlere baktığımızda çoğumuzu ters gelse de kendine güvenen bir yapı başarıya ulaşmanın anahtarıdır...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Destekte biryere kadar kardes.. Serdar Ozkana destek oldukta ne oldu? Batuhan Besiktasin kiymetini bilmiyorsa suc bizde mi??
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | batuhan bu kafayla devam ettıgı surece gıder kucuk takımda buyuk golcu olur. besıktasta top oynayacam dıye dusunuyosa bu kafayla ıdman bıle yapamaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdarla batuhanı kıyaslama elma ile armutu kıyaslamak gibi olur arkadaşım... Serdara verilen şansın % 10 unu verilmedi mi ki batuhana kıyaslama yapıyorsun.. Beşiktaşın değerini bilmeye gelince eğer ki şans verilir oda şansını iyi değerlendirmez ve kendine çeki düzen vermezse dediğinize kabulüm ama şu şartlarda kazanılması gereken bir futbolcumuz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru diyorsun ama batu cok ukala eski. gider gitmez bjk şamp. olamaz demesi , febe macndan sonra kahraman yapmıycaksın kahraman olacaksın demesi dün yaptıgı hareket ve macdan sonra dedigi Terim beni oynatıyorsa anca o bilir başkası karışmaz sözü bu laflar 18 lik bi futbolcu icin cok cok fazla. Bu olay ona ders olacakdır. Rıza hoca ve Eskişehir yönetimini kutluyorum.Bir musübet bin nasihattan iyidir.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |