![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ekrem gibi yıldız ve hergün kendini geliştiren bir oyuncuyu milli takımdan kaybedersek yazık olsun bize lanet olsun fatih terime
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ekrem,Avustuya Milli Takımına gitmelidir.Hiç kimsede gocunmamalıdır ...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Serefsiz GSnin yalakasi Terim git Sabriyi al, Kazimi al!! Ekrem yas 28 olmus Avusturya milli takimini secmen en iyisi senin icin. Turgay var, Korkmaz var Avusturyada Turk olarak zaten..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence de gitmeli.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ekrem gitmelisin terim olduğu sürece a milli takıma seni cağırmaz en azından bizi orada temsil edersin avusturya milli takımında | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | terim uyanmasi lazim...ekremi arayip "gitme bi dahaki mac a millidesin" demesi lazimki avusturya milli takimina gitmesin..ama terim b yapmaz böyle birseyi...git ekrem oyna!
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Terim Almayacağına göre kariyeri açısından gitmesi en mantıklı olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | hocam süpersin ya gülmekten öldüm çok güldürdün beni Allah' ta seni güldürsün... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |