![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | katılıyorum ama bide şöle bi iddaam war siva ilk 2ye giremicek... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bencede.... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fikstür avantajı yoktur, varsa da bizim değil rakibimizindir... Kalan maçlar zor maçlar önümüzdeki Kocaeli maçı da dahil. Şimdiye kadar hep takım olarak ligde bi yerlere getirdik getirdik ama sonunu bi türlü göremedik hep kırılma noktalarında kırılan taraf biz olduk. Önemli maçlardan galip çıkamadık. Şimdi ben de bunu bekliyorum gene, acaba hangi maçta takılıcaz bu sefer diye... Sürekli kendimize gaz veriyoruz şöyle iyi takımız böyle iyi takımız diye bakalım ne olacak inşallah gerçekten söylendiği kadar iyi takımızdır...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bi F.Terim bide Denizli zaten, üstlerine yok bu konuda...Hoca geldiğinden beri çok güzel ve oldukça iddialı açıklamalar yapıyor, basın mensupları da öylece kalıyor, hoca budur işte...Takımına sonuna kadar güveniyor, görülüyorki oyuncularda hocayı iyice anlamış ve ona büyük saygı duyuyorlar...Bazı şeylerde belli artık, önümüzde 24 puan var, bizde bu 24 puanın en az 20'sini almak zorundayız, belki puan bile kaybetmeyiz böyle gidrsek, gerçekten iyi bir takım olmuşuz çünkü... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | taKımı ii qeLi$tirdi motiwasYoN knusunDa denizLi.. Zoru ßa$arırıZz ,iMkanSız zaMan aLır..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |