![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya Denizli sana yetişmen için Rıza Hocanın yanına gönderiyor rıza sırf senin yetişmen için andersonu kesiyor Milli takımda Fatih Terim senin için kendi kariyerini riske sokuyor sen gidiyorsun barlara diskolara seni affederlerse öbür oyuncuların günahı ne onlarda gitsin bundan sonra kaldıki bu maç senin vitrin maçın daha çok asılman ve güç toplan gerekirdi Yazık fırsatları boşu boşuna yakıp geçtin | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #92 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence 1 şans daha verilmeli kendisini toparlaması için.Hem bizim hemde Türk futbolunun geleceği konumunda olan biri | ||
![]() | ![]() |
![]() | #93 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | avrupaya gidecekmiş...batuhan seni kim alır avrupada??? daha küçücük bebeksin sanıyorsun ki avrupaya gittiğinde yaptıkların tepki görmeyecek...sen avrupada maçtan önce bara git bak neler oluyor önce bardaki taraftarlardan dayak yersin kendini ronaldo adriano vs ile kıyaslıyor onlar tepki görmüyor ben de görmem diyorsan gerçekten safsın... inşallah ingiltereye gider(gidemez ama neyse) orada bu hareketlerine devam et önce takım arkadaşların sonrada sokakta taraftardan bir güzel dayak yersin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #94 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Fenerbahçe maçı öncesi Ortaköy’de gece kulübüne gittiği için süresiz kadro dışı bırakılan Batuhan’ın kampı neden terk ettiği ortaya çıktı. Genç futbolcunun, kız arkadaşının telefonla arayıp “Arkadaşlarla eğlenmeye geldik ama rahatsız ediliyoruz” diyerek ağladığı için apar topar kamptan ayrıldığı öğrenildi. Neler yaşandığını o gece aynı mekanda bulunan Sergen Yalçın’ın da da şahit olduğunu belirten Batuhan ise, “Telaşla ayrıldım, tabii ki izin almalıydım. Çocukluğuma versinler. Ayrıca sabah hocamdan özür diledim ve bana ‘Sen çık oyna koçum, çözeriz’ dedi. Benim gibi genç oyuncuyu harcamak kolay. Onlar tam tersini yapıyor. Artık oraya dönmem. Beşiktaş’la idmanlara devam edeceğim. Sezon sonunda isterlerse kalırım, yoksa yurt dışına giderim” görüşünü dile getirdi. Batuhan tamam suclu ama medya olayi gercekten oldugundan dahada buyuttu. Bunun nedenide Batuhanin Besiktasli futbolcu olmasidir!! Gokhan Emreciksin Kayserispor maci oncesi alkollu yakalandi araba surerken medya bunu dogru durust hic gundeme getirmedi..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (08-04-2009 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #95 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Su Batuhan Haberlerinden Bıktım ya.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kendine yazık ediyor bu çocuk...Hep medyayı suçluyoruz, takımları suçluyoruz ama biraz gerçekçi olalım, gençmiş mençmiş işlerini de bırakalım, bu çocuktan zor adam olur...Ağaç yaş iken eğilirmiş, bu gidişle Batu'dan ne köy olacak ne kasaba, o kadar iyi örnek var ama kötü örnekler daha çok hoşuna gidiyor herhal!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Tamamda kardes Batuhan Serdar Ozkan veya Mehmet Sedef gibi siradan bir futbolcu degilki. Avrupada bile onun ozelliklerinde baska bir golcu yok. Kesinlikle kazanmamiz gerekiyor. Henuz 18 yasinda yani cocuk. Siz bi 18 yasinda yaptiklariniz hatirlasiniz?? Batuhan cok buyuk futbolcu olacak. Sonra ah vah cekmeyelim ve kazandiralim. Oynasin Nobreden daha yararli olmasa Besiktasi birakirim!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | [quote=delgad01;951907] Çocukluğuma versinler. Ayrıca sabah hocamdan özür diledim ve bana ‘Sen çık oyna koçum, çözeriz’ dedi. Benim gibi genç oyuncuyu harcamak kolay. Onlar tam tersini yapıyor. Artık oraya dönmem. bunlarida söylediySe batuhan ki bu haber kesin kolpadir...ona söylenecek hic bir laf olmaz....ahlaksiz!!
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #99 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | "Çocukluğuma versinler. Ayrıca sabah hocamdan özür diledim ve bana ‘Sen çık oyna koçum, çözeriz’ dedi." Ya haber yalan yada Batuhan yalan söylüyor. Çünkü Rıza hoca haberim yoktu diyor. Tabi ki Rıza hocaya inanmak varken Batuhana inanacak değilim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #100 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | açıklamaların ne kadarı doğru bilmiyorum ama bi de utanmadan yalan söylüyorsa sakın BEŞİKTAŞ'ın kapısından girmesin, böyle şahsiyetsiz adamlara ihtiyacımız yok. Haberler doğruysa ya rıza çalışmbay yalan söylüyor ya da bu çocuk, tabi ki ben rıza hoca'ya inanıcam. Haberler yalansa bile bu yaptığı çirkinlikleri alışkanlık haline getirdi artık gençlik falan bahane. Kim ne derse desin bence bundan BEŞİKTAŞ'a fayda gelmez, avrupa'da kim alır bunu ya palavraya bak gitsin litvanya 2.liginde falan oynar belki hemen havalara girmiş. BEŞİKTAŞ kimseye muhtaç değildir, gönderildi diye mustafa denizli'ye laf atan arkadaşlar bir kez daha hoca haklı çıktı bu kaçıncı kapak oldu sayamadım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |