![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #34 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
SERGEN kendisini yöneten adamlardan birine (kim olduğu öenmli değil) ozman 10 numarayı alsın kendi oynasın demesini sineye çekicez. FEYYAZ beşiktaşın çekini cirolatıcak (tamamen yanlış anlaşılmadır ) beşiktaş bunu sineye çekicek. BATUHAN kafasına göre takılıcak ben kral yapmam kral olurum diyecek. bizde bunları sineye çekelim bunlara boyun eğelim. bunlar herşeyin formanın klubün önünde olsun. OKTAY arkadaşının manitasıyla evlensin (ayrılmış falan olması hiçbirşey ifade etmez hele 2-3 ay gibi kısa sürede )sineye çekelim ozman tümere de karşı çıkmayın oktay'a da hepsi ne yaparsa yapsın iyi topçu olduğu için herşeyine eyvallah diyelim. batuhan daha hiçbirşey yapmadan dünkü velet kendini herkesten üstün görsün ukala tavırlarda bulunsun sizde onu gerardla karşılaştırn. ya gerard nere batuhan nere. kaldıki batuhan maçtan sonra gitse hiçbir sorun olmaz. BU KONULAR KONUŞULUNCA AKLIMA SÜLEYMAN SEBA GELİYOR VE UTANIYORUM. SÜLEYMAN BAŞKANIMIZDAN BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİLİYORUM. BEN DE 27 YAŞINDAYIM ŞU FUTBOLDA ÖĞRENDİĞİM BİŞEY VARSA KİMSE FORMADAN ÜSTÜN DEĞİLDİR. BELKİ BAŞARISIZ OLURSUNUZ AMA ANLINIZ DİK GEZERSİNİZ. OZMAN BİZDE ŞİK YAPALIM HAKEMLERİ SATIN ALALIM LOBİ KULLANALIM ÖYLE ŞAMPİYON OLALIM BUNU MU TERCİH EDİYOSUNUZ
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |