![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #35 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Metin haklısın, ben yaptığı hareketi savunmuyorum Batuhan'ın. Kesinlikle çok yanlış, kadro dışı bırakılmasını da doğru buluyorum. Ama benim için bunu nerede yaptığının önemi var. Eskişehirpor'da yaparsa, kendine, hocasına, takım arkadaşlarına kulübüne saygısızlıktır. Beşiktaş'ta yaparsa ise diğerleri beni bağlamaz Beşiktaş'a. Bunu kabul edemem. Ahlaksızlığa gelince, bu çocuk ne yaptıysa kendine yaptı. Sahada kasten rakibini mi sakatladı, birine mi tükürdü, küfür mü etti? O yüzden çok yüklenildiğini düşünüyorum. Bu başlıkta isim geçen takım taraftarları uzanamadığı ciğere mundar diyor şuan, Gökhan Emreciksin örneğini verdim bir önceki sayfada, kimse onun ahlakını sorgulamadı. Aksine bahsi bile geçmedi doğru dürüst. Kendine yazık ediyor Batuhan orası ayrı, bende tekrarlamayacağını umuyorum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (08-04-2009 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |