![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | antep - gs maçinda seyrettim ... iyi bir futbolcuya benziyor ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen neymıs sın be ızmaıllllllll ... besıktasa gelllll
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sol kanat Emre Özkan ve İsmail'e emanet edilebilir. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ş.Liginde oynayan bir takım için Emre-İsmail ikilisi yeterli olmayabilir bence...Emre'nin yanına iyi bir sol bek almalıyız ki ondan bir şeyler kapabilsin, özellikle de Avrupa tecrübesi olan bir oyuncunun hem Beşiktaş'a hem de Emre'ye çok şey katacağını düşünüyorum...Artık şu sol kanadı adam gibi birilerine emanet etmenin zamanı da geldi zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi oyuncudur.Kendisini izledim daha önce.Alınırsa iyi işler yapar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şamp.Ligi'nde oynayacağımıza inanıyorum.Fakat,6+2 kuralı şart,Türkiye'de... Avrupa maçlarında sınır yok ama mecburen 8 yabancı olması şart. Katılıyorum ama yabancı hakkını sol kanata ayırmaz gibi gözüküyor.İlla yabancı istiyorsak Barcelona'dan Sllyvinho olabilir... ![]() ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | harbiden iyi bir alternatif ama ben olsam once caner erkine giderdim ve ismaille beraber antepteki murat ceylanida alirsak mukemmel olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz once kendi genc yeteneklerimize sans verelim bence!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet kardeşim aynen cok alınmasını istiyorum cünkü cok yetenekli bir futbolcu üzülmezin jübile yapacağını düşünürsek onun yerine alınabilecek iyi bir alternatif | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |