![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fink?? Güldürmeyin ..Söyle diyim...Iyi Futbolcu olsa ve bonserverisi elinde oluyorsa ve Bundesligadan bile sadece Hannover gibi siradan takimlar onun pesinde oluyorsa.. Sizce bizde oynacak kapasitesi olan bir futbolcu mu???
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Katılıyorum adınıda daha önce hiç duymadım.Oynadığı takımda sıradan.Şampiyonlar liginde başarı hedefleniyorsa daha büyük isimlere yönelmeliyiz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | @ Bjk-Deniz, therush5 Arkadaslarim, Almanya birinci liginde siradan takim yoktur! En alt siralardaki takimlar bile bizim ligimizde olsaydi, üc büyüklerle sampiyonluk yarisina girerlerdi, bundan eminim...ne Finkin takimi Frankfurt siradan nede onunla ilgilenen takim Hannover...
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo Konu Azizinho tarafından (09-04-2009 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tabi ya biz transferde juventus arsenal real madrid ile kapışmalıyız dimi...bir kere arkadaşım avrupada eli yüzü düzgün bir takımın istediği hiçbir oyuncu türkiyeye gelmez bu adam en azından oynadığı takımda ilk 11de istikrarlı oynuyor bizim yıldız diye istediğimiz adamlar takımlarının yeden kulübesinde pas tutmuş isimler gerçekleri göz ardı edemeyiz | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |