Alıntı:
pascal-nouma´isimli üyeden Alıntı
herkes bu olayi konusabilir sebebi belli. herkes sebep olmadan da konusuyor. Batuhan mac öncesi diskoya gitti sicagi sicagina 2 tane fotograf koymuslar. Amac ne belli iste ne alaka simdi 3 bayanla Batuhan yan yana, diskoyla ne alakasi var macla ne alakasi var, niye simdi cikdi bu resimler ya da resimde ne var. Her futbolcunun özel hayatindan fotograf koysan kimbilir neler cikar.
Batuhan hata yaptiysa cezasini hocasi verdi. Bunu abartmanin anlami yokki. Pascal duvara isedei yine de sevdik, Batuhan ne yapti da sevemiyoruz Türk diyemi. Demec vermesini bilmiyo diye elestirilirmi ya bi futbolcu akil alacak sey degil.
Takim 2009 da yenilmeden yoluna devam ediyor. Kupa ve ligdeki en büyük aday.
Besiktasin neyiyle ugrasacaklar ugrasacak bi sey bulamiyolar burdan tutturdular iste. Amac belli. |
Burdan tutturdular da malzeme verdikki tutturdular...Sen at golünü, öyle konuşsun seni tüm millet, ne diye bunları yaparki...Daha 17 yaşında diye diyoruz bunları, sahada konuşsun tamam da böyle devam ederse sahada konuşacak hali kalmaz bu çocuğun!..Pascal bambaşka bir şeydi, öyle bir futbolcu herzaman gelmezki, onunda yaptığı hatalar vardı, bunu da kabul etmek gerek zaten, oyuna girip 2 sn. sonra kırmızı kart gören bir futbolcu nasıl savunulabilirki, ama Pascal bunları attığı gollerle, ettiği mücadeleylen unutturabiliyordu, bide o yabancı biriydi, türkler başkadır yabancılar başka, onların örf adetleriylen bizimki bir olabilir mi...Bu fotolarda da bir şey yok diyenlere soru sormak istiyorum, kızların çıplak olması mı lazım illa, anlamadımki bunu ben, Batu'nun haline bakın, içmiş içmiş gelmiş eve ve yanında 3 tane kız, hiç de arkadaşı gibi durmuyorlar valla, arkadaşsada Batu böyle arkadaşlarla takılıyormuş demekki...Valla neresinden tutarsam tutayım Batu'yu savunacak bir şey göremiyorum, Kral yapmam Kral olurum lafını unutmuştum ne güzel, gittikten sonra Denizli'ye atıp tutmalarını da unutmuştum, şimdi geldi bunlar çıktı, tamam bunları da unuturum ama bi iki hafta sonra yine bir şeyler çıkacak, yanii bu çocuk hiç akıllanacağa benzemiyor, içinde varmış ne diyebilirzki...