![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İbo kardeşim Quresmayı getirdin 3-4 sene oynattım varsay ki başarılı olacağını düşünsek bile kâr elde edeceğiz diyorsak aldığımız paraya verirsek başarıdır derim ki o yaşa gelecek olan bir Quresmayı aynı paraya satabileceğimizi düşünmüyorum...Bu adam en iyi çağında Portodan getirilirken 23 e geldi ki yaşının ilerleyeceğini düşünürsek aynı paraya satabilme şansımız bence az...Ama Diegoyu alıp 8 e 2-3 sene sonra 10-15 arası bir rakama satma ihtimalimiz çok daha yüksektir derim ben...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Diego patlarsa bizde zaten vurgunu vururuz biz.. ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir de soyle bir durum var malesef ki ligimizden cikan oyunculara kimse fazla para vermiyor. ornegin bobo hollanda da ya da portekiz de oynuyor olsaydi 15 milyon euro ya coktan transfer olmustu biz 7 i bile alamiyoruz. malesef ulkemizin durumu kimse bizim ligimizi umursamiyor. bi de quaresma sevdasi nerden cikti anlamiyorum. porto disinda adamin son 6-7 senesi berbat gecti. 20 milyon bonservis bedeline cok cok daha iyi adamlar gelebilir bence.. bizim bu paralari verip riske girme luksumuz yok..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Porto dışında son 6-7 senesi berbat geçti diyon da zaten bunun 4-5 senesini Porto'da geçirmiş adam..Nasıl olacak o iş? ![]() ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yanlis anlattim yurtdisi tecrubeleri felaket gecmis q7 nin bence portodaki son senesi disindaki sezonlari da pek de ic acici degil son senesinde muthis oynadi ozellikle sampiyonlar liginde ama sadece o sezon var elinde...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama bu parayı bi isme yatırırsan bunun verimini illaki alırsın... ve umarım başkan o ismi getirir... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |