![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | öncelikle fb ve gs batuhana teklif yapmaz...ayrıca batuhana karşı kimsenin kampanya yürüttüğüne inanmıyorum yaptığı olayların biri unutulmadan bir yenisini yapıyor... bara gitsin gezsin tozsun kızmaz affederiz istediği kızla istediğini yaşasın bekar genç adam der kızmaz affederiz gitsin sokakta kavga etsin adam dövsün çocuktur yanlış yapmış der kızmaz affederiz AMAAAAAAAAAAAAAAA beşiktaşı şampiyonluktan ettikten sonra kral yapmam kral olurum derse affetmeyiz beşiktaştan gittiği hafta beşiktaş şampiyon olamz derse affetmeyiz şımarıklık yapıp haddini bilmez rıza hocaya saygısızlık yapar üstüne üstlük yalan söylerse affetmeyiz röportaj sırasında beşiktaş sorulduğunda beşiktaşa "o takım" derse affetmeyiz ben sokakta görsem ciddiyim çok sert şeyler söylemek isterim ama o anlayacak kapasite de mi onu bilemem | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
diline sağlık . imzamı atıyorum bu sözlere. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |