![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence bobo ya altyapıdaki çocuklarane öğretiyorlarsa hepsini öğretmeliler.şut çekmeyi bilmiyor.ayakta duramıyor.bala bi gol attı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ugur girdikten sonra mukemmel bir mac cikartti bence holosko kadar guc katti takima
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sana sadece yuh diyorum arkadasim kusura bakma
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sesim kısıldı ama değdi ikinci yarı istediğimiz beşiktaş vardı sahada ve galibiyeti getiren goller | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | neden yuh dedin anlayamadım? bobo kayseri maçında neler yaptı,bu maçtada neler yaptı görmedin mi?girdiği pozisyonları harcadı.şut çekmesini bilmiyor.çok havalandı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßoßodan ßahsedıyoruz dme yannıs annamadım?
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birdaha bize böyLe 45 dak . izLetmeyin cocuklar.... ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Cerberus ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İkinci yarıda özellikle de 70. dk dan sonra deli gibi saldıran bi Beşiktaş vardı sahda...Kanser edicek bu tkaım beni bi kerede rahat maç izlettirin yaw ![]() Medyayı herkes takip etsin lütfen bakalım neler yazılıcak...
__________________ ![]() Delikanli Adam Renkli Takim Tutmaz. BEŞİKTAŞIM Sen Bana Babamdan Kalan Miras Degil Ogluma Olan Borcumsun... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Erkan’ı faydalanmak için transfer ettik. Bugün iki alternatifim vardı. Biri Erkan ve Cisse ile başlamak diğeri de Holosko ve Uğur’la başlamaktı. Holosko ve Uğur’la başlasaydık kulübenin durumu kritikleşecekti. O yüzden böyle bir tercih yaptım.” hocam ilk başta eleştrdm ama olaya bu açıdan bakmadm helal olsn sana sonuna kadar arkandayz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | puan kaybettiğimiz deplasmanlara bakın hepsine tek forvetle başlamışız , kanatlara fazla adam koymak çok iyi kanat akını yapmak anlamına gelmiyor , orada oynayacak kişinin içeride katetmesi gerekirki gol atabilsin... holosko istediği alanı bulduğu an türkiyenin en etkili futbolcularından biri... bir de yusuf gerçekten takıma çok şey kattı transfer edildiği zaman bu kadar katkı sağlayacağını düşünmeyenlerdendim yanıldım keşke hep böyle yanılsamda beşiktaşımız kazansa ![]()
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |