![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | forvetlerimizin tamaminda bir forumsuzluk var 2 3 haftadir bu haftayla beraber bunun geride kalacagini dusunuyorum artik bobom kendine gelir herzaman halleder onun sahada durmasi bile rakip defanslar icin ayri bi korkudur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo için her zaman aynı şeyi söylüyorum, gol şansı olan bir oyuncu. Elbette kendi yetenekleri de belli bir seviyenin üzerinde ama artı olarak topu bir şekilde önüne düşüren, durması gereken yeri bilen bir isim. O yüzden vasat göründüğü maçlarda bile 90 dakika dili dışarıda boğuşup da 1 golü zor çıkarabilen Nobre kadar değerli (bence biraz daha değerli) ve sahada tutulması gereken bir oyuncudur. Ayrıca Bobo öyle bir Holosko hızında olmasa da rakip defansı arkasına aldı mı asla geçilemeyecek bir oyuncu, çünkü istediğin kadar hızlı koş, Boboya çelme takmadan yandan şarjla, itmeyle, çekmeyle falan düşüremez, topu da ayağındna alamazsın. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar kötü oynarsa oynasın Bobo tarzı iki üç hareketi üstüste yapabilen adamlar her takıma lazımdır. Bu maça holosko ve bobo ile başlasaydık bu kadar pozisyon kısırlığı çekmezdik diye düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şampiyonluk yarışındayız, ligde ki son haftalara doğru gidiyoruz... takımda ki en çok sevilen ve her maç umutla izlenen "forvet" in ligde ki gol sayısı "7"... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo türkiye ligi için ideal ama avrupa maçlarında özellikle şampiyonlar ligi maçlarında çok yetersiz kalıcağını düşünüyorum hantal ayağında top tutmayı beceremiyor topla ilerleme desen sıfır koyucaksın rakip ceza sahasının içine sağlı sollu ortalara vurmasını bekleyeceksin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | cissede haklisin ama bobodan daha iy forvet bulamiyacagimiza göre kalmali, delgadoda iyi bir futbolcu..daha iyisi gelecekse onu göndersinler..ama daha iyisi gelmez
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |