![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | cisse sezon sonnda kesinlikle gidecek onun yerine alıncak adam ince elenip sık dokunmalı artik boşa gitcek paramz yok.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben daha kötülerini gördüm
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa Denizli sizin kadar futboldan anlamiyor demi. Cissenin olmadigi maclarda hep zorlaniyoruz.. Cisse takima katki sagliyor ama siz illa gol atsin illa asist versin istiyorsunuz..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ilk yarı bütün takım kötüydü faturayı birtek Cisse'ye kesemeyiz ki Cisse normalde çok iyi oynayan bir futbolcu Ernst gibi çok iyi bir oyuncu Cisse ile çok rahat oynuyorum diyor daha ne olsun fazla söze gerek yok ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Cisse sezon sonunda tutar ülkesinin yolunu..Hiç bi Beşiktaşlının da zihninde yer etmez bence..Bi kaç sene sonra fln.. Şuanda en zayıf yabancı konumunda..Geldiğinden beri de istenileni veremedi zaten..Bizim istediğimiz gibi bir ön libero değil..Daha yumuşak oynuyor Cisse..Ama teknik yönden de çok iyi olmadğı için boşa gidiyo yani... Cisse olmadğı zamanlar çok zorlanıyoz görüşüne katılmıyorum..Ernst-Uğur, Ernst-Serdar K. ikilileri de Ernst-Cisse ikilisi kadar verimli olur en az..İş Ernst'de bitiyo bu saatten sonra..Ernst yokken de Cisse o mevkide oynayabilcek en düzgn adamdı..O yüzden o olmayınca zorlanıyodk..Ama artık Cisse'ye hiç gerek yok kanaatndeym..Çift yönlü bir eleman alınmalı onun yerine.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne zaman iyi oynadini gördük ki, insallah sezon sonu yolcusun senin yerine saglam biri alinirsa ortasahimiz süper olacak
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |