![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya zapo hem yedek hem ilk 11 de olur.Benim itirazm olmaz.Bana göre iyi ve kaliteli bir oyuncu.Gökhan zan yerine zapoyu tercih ederim dediklerine katrılıyorum.TAkım Gol yerken hep eleştiriliyor.Gol atarken farkedilmiyor | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu saatten sora yenilen yada atılamayan golde 1 oyuncuda suç bulmak zarardan başka bişi getirmez yenersekte yenilirsekte HEP BERABER!...
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapo iyidir her zaman geriden oyun kurması ileri çıkıp gol araması hep artı bir özellik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapo yu begeniyorum ya hem kişilik hemden futbol bakımınan efendi. İstikrarlı oynarsa takımın degişilmezi olur
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zapo golde tanerin önünü kapatıyor, peki tanerin topuk pası verdiği agbetuyu kim tutuyor? Ama serdardan yediği çalımda malesef Zapo hatalıydı, bu tarz çalımları genelde yiyor. Bu arada köşeye giden topları maalesef Rüştü genelde yer. Yaşlandıkça çevikliğini kaybediyor derdim ama gençken de yerdi ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |