![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
aynen.kesinlikle gelmemeli şeftaliler..fener maçını riske atamayız..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Eskişehirde okuyorm burda eses lilerden çok bursalılarla kavga etmekten bıktım... inönüye gelirseniz kimse saldırmazsa bn saldırırım...delikanlıysanız gelin Ulannn
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben düşmanlığın biteceğini sanmıyorum. Yıllardır bizim üzerimizden texasın reklam yapmasından bıktım Ki onlar inönüye girse bile tek parça halinde çıkabileceklerini sanmıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hafta sonu oynanan derbı mactan sonra verılen cezalar tum gozlerı besıktasımıza cevırdı. hata ve kusur arayacaklar bence bursa taraftarına ızın verılmesın stada gelıp taraftarı tahrık edebılırler. ozellıkle bu macta maca gelıcek arkadasların cok sagduyulu olması gerekır fırsat kollayanlara fırsat vermeyelım arkadaslar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iNönü onLaaRa qiRmesnde sNra.. hade qeLdiLer dieLim..kaCı qeRi teK ParCa dönüJeK ? ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelmeyin ulan...
Konu OzzY tarafından (14-04-2009 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu maçta olay çıkarsa yok yere fener maçını seyircisiz oynucaz gelmemeliler!!!
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |