![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ekrem Ve Toraman bir An evvel yetişirler insallah | ||
| | |
| | #2 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kım kımı kırmısss ozur dılesın hmenn ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | akıllı olsunlar tekinin asabını bozmasınlar ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende onu takip ediyorum Antremanlarda Kral ve Her maç gol atıyor Sahaya cıkınca oynamıyor | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | büyük sahada fazla efor sarfediyor büyük sahada kendini kaybediyor bu kadar açık alan bulunca nobre ve serdarın antreman formları baya iyi ama catania maçında saç baş yoldurttular..bu sene erken neler yapacak çok merak ediyorum
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lig başlamadan birbirlerini sakatlayacaklar | ||
| | |
| | #9 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar çıkacak bu sene yükseklere...bu senede kötü olursa takımda barınamayaağını biliordur heralde..inş ii olur ya onun gtmesini hiç istemiorumm.. ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
| | #10 | |||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |