![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | püüh..Resem sahada dövüsiyorlardi tffin cezalari tam komedi.. Yok böyle birsey..Baska bir ligde böyle bir olay olsaydi o cezalar kac mas ceza olurdu ohohoh bunlar tam hediye etmisler..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ya yapmayin beyler cezalar yerinde.. Keske TRe kupasi maci olmasaydida, Semih ve Volkanda bizim macta oynamasaydi. Bu 2 palyanco bize karsi hep cosuyor cunku..
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hiç olmazsa Arda-Semih kapışmasında,cezada kayırma yapmamışlar.Cezaların daha fazlasını bekliyordum ama aşırı ceza verileceğini de biliyordum. ![]() Eğer Volkan Demirel'e 3 maç ceza veriliyorsa,Semih ve Arda'ya 5 maç ceza verilmeliydi. Bence Galatasaray yine ucuz yırtmış.Bobo'ya 4 maç ceza veriliyor,kavga edenlere 3 maç ceza veriliyor. Nerede eşitlik?
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede.Sonuçta trübün felaketti.Herşeyi başlatan tribündü | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | az bile verilmiş bence sahada yumruk yumruğa girenlere en kötü 5 mac verilir noumaya cezalandıran medya neden volkana ses cıkarmıor ?
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Şimdi birde bunlara itiraz eder çok Şerefli Klüplerimiz..Hatalarını kabul edip Türk Halkından özür dileyeceklerine birde ceza indirimi isterler utanmadan..Rezil herifler.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sabriye daha cok verilmesi gerekirdi neyse bunada şükür beter olsunlar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |