![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Kewell'ı beğeniyorum..Ancak sağlıklı, zinde olduğu zamanlarda.. Yani bu da çok küçük bir zamana tekabül ediyor anlayacağın..Baros konusunda da haklısın bizde 1 tane Baros yok..Ama Jansen gelirse ülkede bir Jansen daha olmicak yani..![]() Forvet alırsın, ortasaha alırsın..Baros, Kewell, Carew, Kezman tarzında tanınmış adamları ama gelip oynayacakları, başarılı olacakları tam bir muamma..Nicelerini gördük biz.. İsimle olmuyo sadece..Baros tutmuş bir transferdir..Ama tutmayadabilrdi..Zira GS formasyla attığı toplam golü 5-6 yılda atamamış bir adam Baros.. O sadece bir örnekti.. | ||
| | |
| | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Daha bugun Hamburgle Uefada yari finale yukseldi. Adam banko oynadi. Satmazlar ve gelmez !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |