![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bursa iyi işler yapıyor gerçekten..Ergiç, Hüseyin ve Zapo transferleri harbiden nokta atış.. Fink'i TFF'ye bildirebiliriz böylece..Bi belirsizlik giderildi en azından..Hem de Kartalkalp Zapo bildiğimiz, izleyeceğimiz bir takıma gitti.. Şimdi sıra Delgado belirsizliğinde..Onu da çözecez gibi duruyor..Kaliteli bir transferle herşey daha güzel olacaktır..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hala zapoyu savunanlardanım bu adamı göndermemiz hiç etik ve adil olmadı satarsın o ayrı bir olay ama kiraya vermek yada başka bir sebeple göndermek hiç hoş değil bu adam elinden geleni yapmıştır artı çokta başarılı maçlar çıkarmıştır bunu kimse aksini diyemez
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben de öyle biliyordum; fakat yönetim TFF'ye Ferrari'yi bildirmiş..Ferrari var, Fink yoktu en son baktığımda TFF'deki kadroda..
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Ölüme Kadar Besiktas ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | üzüldüm gitmesine...her iki taraf icinde hayirlisi olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ama yinede hayirli ve ona basarilar demekden baska birsey gelmiyor elimizden..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence sivokla gayet uyumlulardı hatta sivoktan daha çok güven veriyor diyenlerimiz vardı.kalmasını isterdim gerçekten adam gibi adammış sorun çıkarmadı.bize alışmadığımız bi durum gösterdi zapo genelde böyle gönderilen futbolcular basına atıp tutardı çok çok tskler zapo.keşke delgadoya gökhan zana serdar özkana verilen şansların yarısı sana verilseydi.Allah yardımcın olsun ![]() ![]() ![]()
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |