![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | federasyonun kulübümüze olan diyet borcunu kim ödeyecek?? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Deniz Çoban ve onu etki altına alanlar sizi ALLAH bildiği gibi yapsın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | art niyetli degil ama toraman haric maci bastan asagi kotu yonetti yaptigi iki dogru var sadece macta oda bizi 10 kisi birakti malesef 2 bizim bi bursanin 3 penalti es gecti ama yinede bu herifde art niyet goremedim ben
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet olayi cok guzel yakalamissin sezon basindan beri kullandigimiz 1 penaltiyi olay yaptilar erman serefsizi tuttu ben suphelendim dedi adnan serefsizi tuttu tezgah dedi mecnun bey tuttu bizi sampiyon yapmazlar dedi ve bursa macinda olanlari hepberaber goruyoruz 2 penaltimiz bagira bagira gume gitti resmen
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | abi bursanın penaltısı derken o koreli oyuncunun düştüğü 2 pozisyonu kastediyosan ikisinde de kendini attı çok net gözüküo..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ikincisi degilde ilk yaridakini diyorum yok yav gokhan resmen attladi adamin ustune ama bizimde ikitanesi gume gitti bu arada hatta dikkat ettiysen tunanin ayakkabilarinin civileri bobonun bagciklarina takildi ayani kurtaramadi hakem ordan bile suzemedi pozisyonu hayret yaw
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |