![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | toraman hayranlarina dicek bilafim yok devam edin siz ama adamda besiktasta oynayacak beyin kapasitesi yok futbolcu sadece mucadele etmez ayni zamanda akillisida lazim yoksa toramanin yerine bi inek koyardik defansa oda kosardi onun kadar yorulmadan beyin olcak once
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bu macta hakem cok art niyetliydi yokse hicbir yerde bukadar kolay kirmizi kart verilmez!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
surda sen verilen kartlarin yanlis oldugunu soyluyorsan toramana kusura bakma senle ne futbolu nede kurallarini tartisamam bu saatten sonra ayricada ibrahim uzulmez icin herzaman dedim besiktasin oyuncusu degil diye toraman icinde diyorum artik tam duzeldi dedim bu sezon yine mahvetti takimi bu adamin yaptigi her hata besiktasin bir sezonuna mal oluyor farkinda degilmisiniz kardesim ilk hatasi olsa adamin anlarim bu kacinci biktik ulan artik bu ulan mecazi sana degil
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (20-04-2009 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hadi oradan be kendini mourinho sanan çok bilmiş adam toraman gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan adam oynuyorsa deli ibrahim her türlü oynar , kurban olun siz deli ibo ma be . Adam 10 yıl dır herşeye rağmen gık demeden oynuyo be bir gün ne para için dırdır etti ne de yedek kaldığı zaman dırdır etti şerefi ile haysiyeti ile gücünün yettiği kadar hizmet etti ama sizin gibi skor taraftarlarına futbolu çok bildiğini sanan mourinho kılıklılara yaranamadı . yazıklar olsun be . Bir araştır bakalım takıma geldiklerinden beri toraman kaç kırmızı yemiş deli ibo kaç kırmızı yemiş , takımın en zorda olduğu anlarda bile deli ibo çırpındı elinden geleni yaptı . Konu _Blackseagless_ tarafından (20-04-2009 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
herseyı cok ii bilen arkadasım senı bı daha uyarmıycam yazdıgın yorumlarda sacma sacma yakıstırmalar yapma kımseye ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bugün ekrem-holosko-yusuf o golleri atsa hiçkimse ağzını açmıcaktı.illaha bi günah keçisi mi lazım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |