Alıntı:
erkan4477´isimli üyeden Alıntı
RAMESONN kardeş bana çığırtkanlık yapıyorsun falan demişsin ayrıca aklına başka şeyler geliyormuş yanlış düşünüyorsun benimgibi beşiktaşlıyı azbulursun ... ben fenerli gibi i..ne g.saraylı gibi şerfz...siz değilim ben sapına kadar beşiktaşlıyım... formlarda bazıları bu takımı destekler gibi form a girip ortalığı karıştırıyor ben onlardan değilim yanlış şeyler aklına gelmiş olabilir... benim takımımın şampiyonluğu gittikten sonra delgado oynasa nolur oynamasa benim demek istediğim 1ay önce gelen ernst canını dişine takıyor delgado,bobo,cisse yatıyor 5 maçta bir çıkıp gol atıp 1 asist vericek bende ona sahip çıkıcam ..primleri indire gandi yaparken iyidi ,,, delgado falan tanımam ben beşiktaş için canını dişine takanı severim... yani duygusallığa yer yok zaman az çıkıcak çatır çatır oynuycak ... saygılar RAMESOON |
Bak arkadaşım,bende Delgadoyu savunmuyorum..hatta dediğin gibi cisse ve boboyu da eleştiriyorum..Ancak zamanı yanlış..Takım şampiyonluğa giderken 1 maç puan kaybından sonra bu tarz yazıların yanlış ve zamansız olduğunu düşünüyorum..konuya ikinci bir yorumum var bi bak istersen orda delgadoya neler yazmışım..Bu Forumda herkes bilir benim sadece delgado değil 10 numara karşıtı olduğumu..sonuçta bu takımın bir oyuncusu..Ne olursa olsun desteklemeliyiz..Biz dediğin gibi o taraftarlardan değiliz..Söylediklerinde haksız değilsin ancak zamanını ve yerini bilelim lütfen..
Saygılar Bizden..