![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
ya bi acelecilik var takimin ustunde yoksa ekrem onu direk vurmak yerine kontrol edip rahatca atabilir yada bostaki bi arkadasina cikarabilirdi ama acele edince olmadi malesef ama ekreme cok gormuyorum ben sonucta gol vurus becerisi ust duzey bir futblcu degil yinede daha sert vursa top girebilirdi tamda duzgun vuramadi zaten topa
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ivankov oylesine atladi zaten oda tuttu ustune geldi top eline carpinca oda sasirdi zaten az daha iceri atiyordu topu kendi eliyle
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobonun pozisiyonunda nerdeyse agliyacaktim kafayi yemek üzereydim 10 kisi cok iyiydik olmayinca olmadi iste
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ah Ekrem Ah..Çıldırttın bizi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |