![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() Konu Serdar_Ozkan tarafından (20-04-2009 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o ßeyin kaPesiTesi yoq madem..macı kurtaRnca nasıL ßa$ taCı yaßıosun o zaman ? nasıL haLa ßu takımda ? n oLursa oLsn taKmda kaLıo ? ßo$werseNe yha..ßi soRumLu aRıosan maCı katLedn oDa haKemLer..!
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Guest
| bence sen yenilgiyi kabullen tamam mıı her yenilgiden sonra futbolcuya teknik direktöre sataşma hem de salak olsaydı böle bi takımda değil fb de oynardı sen herkes hem o da keyfi için yapmadı onlarıı takım için yapt bu salaklık değil hata oluyo tabii senin gibi biri anlayamz çünkü sne kendine bakmayan bir insansın benden ne kadar büyük olursan oll bunlarıı söelmek zorundaydımm | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yaptığı salaklıklar yüzünden Türkiye ve Avrupa'nın sayılı oyuncularından biri olamadı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu mccoins tarafından (20-04-2009 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
BeşiktaşK !!!! ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | toraman'i severim ama ara sira boyle hatalar yapiyo hele dünkü hatasi bence Sari kartlik haketti arkadslar bence hakem bi o pozisynda dogru karar verdi.. Bizim eLLe atilmis GOLLEre Ihtiyacimiz yok !
__________________ Bu aşkı Seviyorum "BJK" Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oldu bir kere adamı idam edicekler nerdeyse maçın sitresinden istemeden yaptığını düşünüyorum ben bu kadar kolay harcanmaması lazım toramanın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | aynen yaa ne kadar acımazsınızz yaa toroman çok iyi bir oyuncu beşiktaşın kurtardığı maçlarını düşünmeyin bir maçta ŞANSSIZLIK yaşadı diye hemen topa tutun
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dünki maçta yemiş olduğu sarı kartlarda hatalı olduğu kabul...Hele ki sarısı olduğu halde 2. sarıyı yemesine bende kızdım ama bu ne Toromanın kötü bir futbolcu olduğunu ne de bu takımda yer alamayacağı anlamına gelmez... Şu anda türkiyede belki de en iyi kesici durumda ki adamdan zaman zaman böyle hatalar yapıyor diye vazgeçmek Beşiktaşımıza yarar sağlamaz... Her kırmızı yiyen adamı göndereceksek hala 100. yılımızda öve öve bitiremediğimiz zagonun yada noumanın takımda yeri olmazdı ... O yüzden yorum yaparken olayı tek bir pencereden değerlendirmemekte fayda var...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | trabzon macında gosterılen kartları hatırlaaa bu zamana kadar super oynuyordu toraman bu macta ıkıncı pozısyonda refleks olarak kaldırıyor ılkınde sarı bıle verılmeyebılır ıkıncısıde verılmeyebılır hatalı ama hemen bır macta ustune gıtmeyın adam bu sezon tek kotu oynadıgı mac bu
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
bugün ekrem-holosko-yusuf o golleri atsa hiçkimse ağzını açmıcaktı.illaha bi günah keçisi mi lazım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |