![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi transfer olur ama Kimin yerine oynatilacak ?
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | |||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
satarlarda eski fiyatının iki katına ... bu hafta ksk- manisa maçındaydm sezer yine attı golünü teknik bi oyuncu alınmalı bence... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kupada attıgı 3 gol var.) satar 2010 da sozlesmesı bıtıyor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | şaka yaptım kardeşim kızma shildenfeld lere paralar saçtığımız için saçacak fazla para kalmadı ,onun için dikatli olmalıyız nasıl topuz la gökhan ünal ilk parladıklarında 3 büyükler den biri talip olduğu an fiyatları 10 milyon euro ları buldu ise bu da öyle olmasın 1 liralık futbolcuya 10 lira vermeyelim artık . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya birde korkuyorum açıkçası bank asyada iyi oynayıp sonra süperligte batan oyuncuları biliyoruz örneğin ibrahim akın gol kralı olmuştu yanlış hatırlamıyorsa geldi beşiktaşa potansiyeli vardı ama hiçleri oynadı bilmiyorum boşuna çok para verilmesin iyi analiz edilsin gerçekten kaliteliyse alınsın derim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tanımıyorum valla ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sezer için manisa çok iyi rakam istiyor. O rakamı vermek zorolur. Sezer U-16 lardan beri takip ettiğim bir oyuncu, ispanya ile final oynayan teknik direktörlüğünü Abdullah Avcı ve Turan Mesci'nin yaptığı ekibin kaptanıydı diye hatırlıyorum ama bu bilgide emin değilim. Kendisinden beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. Almanya dan Manisaspor a gelme tercihi onun bu çıkışı yapmasındaki en büyük engeldi bana kalırsa. Tevfik Köse de, Mevlüt Erdinç te Sezer ile aynı takımda oynuyorlardı ve sezer onların kaptanı idi. Tevfik ve Sezer istenen noktada değiller ama Mevlüt onlara nazaran daha iyi bir gelişme gösterdi. Sezer bizde beklenen çıkışı yapabilir ama gaza gelipde büyük rakamlar vermemek gerek. Konu shawnodese tarafından (22-04-2009 Saat 12:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |