![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu transferin olmasını hayal eden tek kişi benim sanırım,onun için zaten üzülerek fotospor yazdım.Neden bilmem ama Delgadoyu çok seviyorum ama dönüp de geriye baktığımda fantastik golleri dışında sahada olması gerektiği gibi hatırlayamıyorum onu.Kendisine gereken süreyi verdiğimize de inanıyorum.Yusuf gelirken bile Delgadonun yanından geçemez diyorduk buna ben de dahildim,ama şimdi sanki Yusuf ağır basıyor gibi,çünkü gönüllerimizin lideri sahada liderlik vazifesini yerine getiremiyor.İstikrar desek tam bir fiyasko,önümüzdeki sezon için hangimiz bu takımın 10 numarası Delgadodur ve bu takımı sırtlar diyebilir ki? Üzgünüm ama ben güvenemiyorum artık Delgadoya, onu çok sevmemize rağmen...
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Uzun bi maratonda ne Delgado'ya ne de Yattara'ya güvenilebilir...Ama Yattara'yı türk statüsünde oynatabilme ihtimalimiz var, bu yüzden böyle bir transferin olmasını çok isterim açıkçası, en azından kontenjanı boş yere ! işgal etmemiş oluruz...Hem Yattara Delgado'dan daha çok maç kazandırır, eminim bundan...İnönü'de de coşar Yattara, Delgado artık İnönü'de bile coşamıyor ne yazıkki... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |