![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anketimiz: Sizce Hangisi | |||
Tomas Zapotocny | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Tomas Sivok | ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 | 9,43% |
Matias Emilio Delgado | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 3,77% |
Rodrigo Alvaro Tello | ![]() ![]() ![]() ![]() | 11 | 20,75% |
Edouard Cisse | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 5,66% |
Fabian Ernst | ![]() ![]() ![]() ![]() | 30 | 56,60% |
Deivson Rogerio Da Silva Bobo | ![]() ![]() ![]() ![]() | 0 | 0% |
Filip Holosko | ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 | 3,77% |
Katılımcı sayısı: 53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | rustu(manısanın kalecısı) ekrem(orhan şam)-toraman(gokhan zan)-sıvok(zapo)-caner(ismail anteplı) ernst(serdar ozkan)-fınk(serdar kurtulus)-tello(yusuf)-rıquelme(sezer ozturk) ronaldo(batuhan)-holosko(volkan sen)
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ernst ve Sivok dışında hepsinden vazgeçebiliriz bence..Tabi yerine daha iyileri alınırsa..Fakat bir anda böyle bir operasyon saçma olur..Cisse zaten gidicek..Muhtemelen Bobo'yu da satar bunlar..Fink ve bir forvet alırlar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fabian Ernst - Rodrigo Alvara Tello - filip holosko - Tomas Sivok Kalmalı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaşlar bence fink pek iç açıcı değil ya.tamam bi standartı olabilir.ama bi ernst olsaydı 3 yaş genç olmasına rağmen değeri 2 milyon euro olarak geçermiydi.bazıları ernstin iyisi falan diyordu.bilmiyorum kafam karışt bu takım avrupada bişiler yapabilecek ayarda olacak deniyordu.ondan söylüyorum yani ha türkiyede idare etsin derseniz lafım yok tabiki
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bnde görmeden asla inanmam ama oldu gibi sanırım üzülüyorum zaten bnce bizi kesinlikle tatmin edemicek yani bir kere adı duyulmamış oyuncular çok zor tutuyor ernst gelmeden önce herkes biliyordu nasıl bir oyuncu oldunu bu tarz ne yaptığı yapabileceği bilinen bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum tabi imza atmadılarsa fink iyi çıkar inşallah bşy demiyorum ama bu bnm düşüncem
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |