![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bnce pozisyonada giremiyor mesela ben son ankara maçında bir tek ceza sahası dışından 2 şutunu hatrlıyorum onun dşnda yok bursa maçındada maçın sonundaki kafa vuruşundan bşka pozisyonu yokk
__________________ | ||
| | |
| |
| | #12 | |||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet evet o maç eywallah o maçta çok şanszdı ama yazık yaa son 2 maçı dedim ama taktikten kaynaklanıyor bnce o olay ne diyim iyi oynasın atsın işte düşüşşte toplasın farketmez sonuçta kim oynarsa oynasın yanında demekki bu adam işine gelince oynuyo yok nobre böyle yapıyodu pozisyon bluyoduk yok şöle oluyodu pozisyon yarat o zaman bobo yarat ve att
__________________ | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bobo kendine çeki-düzen vermeli. Nobre'sizlik mazeretine sığınmamalı. Ondan çok şeyler bekliyoruz. Yapabileceğine de inanıyoruz. Ama artık taa İBB maçında haksız kırmızı kartla atıldığı yerden çıkıp gelmeli.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bobo sahada varmısın yokmusun o bile belli deil seneye inş. seni görmeyeceğiz bu takıdma cünkü takıma yakışmıyorsun.. nobreyi beğenmeyenler nobresiz nasıl olduğumuzu görmüştür umarım..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. | ||
| | |
| | #18 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bobo-tello-holosko-delgado enseeeeeeeee yatıyorlar ![]() | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Antreman'larda Gol Show yapiyorsun bobo , Antreman'da dami Nobre'yle oynuyorsun ki Nobre Antremanlara katılamıyor bile sakatlıktan sonra
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |