![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Liste bana çokda inandırıcı gelmedi çünkü Rusya ligi yok. Ukrayna'nın olduğu bir yerde Rusya da olmalı idi. Türkiye'nin ilk 10 da olmaması gayet doğal. İlk 10 daki (ukrayna ve meksika hariç) diğer ligler bizden daha kaliteli demek yanlış olabilir ama daha üst düzeyde (Oynayan oyuncuların kalitesi itibari ile). Ukraynada iki takım var. Meksika ise biraz daha karışık ve kapalı bir lig, ama Meksika ekolünü yaratan bir lig. O yüzden Türkiye'nin ilk 10 da olmaması doğal, Ukrayna'nın ilk 10 da olması ve Rusyanın ilk 15 te olmaması ilginç. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Çok saçma buluyorum bu listeleri...Neye göre zor bir lig onu da anlamış değilim...Eğer bir ligde zirveye oynayan takımların sayısı çok diye o lig zor oluyorsa bizim ilk 3'te olmamız lazım kesinlikle...Oynanan maçlara, kaliteye vs. bakılıyorsa tamam, ilk 5-6 zor ama o kadar da geride değilizdir...Hem Meksika falan da neymiş yaf, lig mi oda...Ukrayna-Portekiz liglerinden de aşağı kalır bi yanımız yok bence... | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |