![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | köybaşı ve finkten büyk patlama bekliyoruzzz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bunun nedeni de Deco gibi bir adamın olmayışı...Öyle bir adamımız olsa golcülerde rahatlayacak Ernst-Fink ikilisi de, bu kadar koşmak zorunda kalmayacaklar...Orda Tello elinden geleni yapıyor kuşkusuz ama yetrmiyor işte, zaten oranın oyuncusu da değilki, mutlaka şart yani ortasahaya bir adam...Gollerimiz o zaman ardı ardına gelecektir... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Sunu iddaa ediyorum,allah izin verirse yarin tam kadro olarak oynamasakta bunun farkina acikca varacaksiniz,besiktasimiz 100yildan bile daha sert daha hizli vede daha iyi fizik gücüne sahip birtakim,gecen sezondanda enaz 2gömlek üstün birtakim.eyer aziz yildirimin 3yil sampiyonluk tehditlerinden hakemler ve federasyon korkarsa isimiz bukadroylada olsa zor,ama normal esit bir lig olursa acikara sampiyon oluruz bunu allah birgibi biliyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Ge-Li-Yo-Ruz..!
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Analizi boşverin herşey sahada ortaya çıkar . ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |