![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobreyle anlaşılması gerçekten çok iyi olmuş... nobre sadece beşiktaşın değil milli takımında değişmez bir oyuncusu olması lazım... aurelio nun oynadığı yerde nobrenin de oynaması lazım... nobre türkiyede oynuyan en iyi oyunculardan biri... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Siyah-Beyazlı kulübün yönetimi bundan yaklaşık 3 ay önce Nobre ile sözleşme imzalamak istemiş ancak bu futbolcunun menajeri 3 milyon euro imza parası istemişti. Beşiktaşlı yöneticiler bu istek üzerine Nobre ile görüşmelere ara vermişlerdi. Dün gece beklenmedik bir gelişme yaşandı. Başkan Yıldırım Demirören'i telefonla arayan Nobre, "Menajerimi ikna ettim bir an önce sözleşmeye imza atmak istiyorum" dedi. Nobre ile bir araya gelen yönetici Mario Berk bu futbolcuyla 3 yıllık anlaşma sağladı. Nobre yıllık 1.5 milyon euro alacak. Görüşmede Nobre'nin paradan hiç bahsetmemesi dikkat çekti. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş'ın genç yöneticisi Mario Berk Nobre ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduklarını söyledi. Berk Kartalhaber'e yaptığı açıklamada, "Nobre Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Biz de gerek saha içi ve dışında örnek olan böylesine başarılı futbolcuyla anlaştığımız için çok mutluyuz. Nobre uzun yıllar hizmet edecek ve futbolu Beşiktaş forması altında bırakacak" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun ınsallah yararlı olur bızeeee ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | hayrlısı olsn ne kadara anlaşldi ?? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |