Alıntı:
xenb´isimli üyeden Alıntı
aslında 10 nuamraya gerek yok denilmiyor ama artık çok teknik ve oyunu dikine oynayabilen kolay adam eksiltebilen fakat top sadece ayağındayken iş yapan futbolcular artık pek işe yaramıyor konumdalar. Bu dediklerim tabiki türkiye ligi için değil bizim ligde getirsen sergeni yine götürür takımı belki.ama avrupada başarı için 10 numaralı teknik diye adlandırılan ve oyunun sadece hücum yönünde etkili olan ( delgado, hagi ) vs oyuncuların artık geri planda olması lazım "Fink" bu açıdan belki Beşiktaşa büyük yarar sağlayabilir ernstle beraber. Hücumdan orta sahaya kadar herkesin savunma yapması gereken bir lig kuşkusuz şampiyonlar ligi yada uefa kupası.Bu yüzden artık Delgadoyu ne kadar severse sevsin zaten bu sene hiç birşey oynamıyor ( gerçi geldiğinden beri basel deki gibi oynamıyor) Sistemi 4-4-2 ve savunmanın hücumdan başlayacağı bir beşiktaş yaratmaya çalıştığını düşünüyorum. ki bence bunun en büyük ispatıda alman futbolculara yönelmekle gösteriliyor bize. Çünkü disiplinli, oyundan kopmayan oyuncular. Orta sahayı almanlara emanet etmek bence iyi bir çözüm gibi bakalım inşallah işin sonunda 10 numaralı yada 10 numarasız kazanan Beşiktaş olur |
Dediklerin çok doğru ama 4-4-2'yi oynayabilmek kolay bir iş değil, ona uygun adamların olması lazım mutlaka...Fink'i aldık orta ikili halloldu diye düşünmüyorum ben, Ernst-Fink ikilisi savunma yönünden bizi çok rahatlatır burası kesin ama hücumumuz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...Ne bilim bi bi Keita, Poulsen, Maniche, Diarra falan değilki bu adam...Cisse'den biraz daha iyidir işte, ama bu da yetmez bence, hele Avrupa için hiç yetmez, aynı geçen seneki gibi oluruz, deplasmanlarda rakip kaleye gidememiştik hani, yine o maçları izleriz...Tabii hoca şimdiden böyle bir transfere izin verdiyse kafasında bir şeyler vardır mutlaka, ama bu şey klasik 4-4-2'yi oynatmak değildir bence...Hoca ya 4-3-3 ya da 4-2-3-1 üzerinde duracak gibi...Diğer transfer haberleri de gelir belki, o zaman daha da netleşir bazı şeyler, hoca falan da şimdiden başlamış zaten gelecek sezonu düşünmeye, bu da ilginç...